10 Načina da pokvarim sebi i drugim trening
Ponekad pokvariti obuku sebi i drugima postaje vrlo jednostavno, ne morate čak ni da se poseban napor. Za neke se ispostavilo spontano i sa zavidnom postojanost. Donosimo vam top 10 načina na koji žene mogu efikasno pokvariti sebi i drugim treninga.
- "Ovi duhovi su savršeno odgovara za moj način sportova!" Najgora stvar koju možete učiniti je - da koristi parfem prije treninga. Šta god može biti vaš besprekoran preferencije ukus, miris vjerojatno neće zadovoljiti svakoga. I nešto od toga mogu imati glavobolju. I neizbježne slabi miris znoja pomešan sa čak najelitnijih parfema, malo je vjerojatno da ćete ukrasiti.
- "Dezodorans miješati odsustvo toksina u znoju!" Mnoge od djevojaka, nakon čitanja članaka na internetu pametan, odbijaju antiperspirant ne ometa izlučivanje znoja. Zamislite na trenutak, bez obzira na "ukus" je izašla iz sobe, ako svi koriste ovo pravilo! Prije posjete teretani ili aerobika klase uvijek koristite antiperspirant - to je bolje da to će biti lako prskati s vrlo tankim, a ne oštrog mirisa.
- "Zatvori prozor, hladno mi je!" Ako je prostorija užasno zagušljivo i klima uređaj ne radi, ne zbog straha od mučenja okupili na prehlade zahtjev za zatvaranje prozora. Bilo bi mnogo humanije, ako ćeš ostati dalje od prozora. Za to možete čak malo prilagoditi program obuke. Vjerujte mi, na svježem zraku je vrlo važno za vrijeme vježbanja!
- "Samo ne znoje!" Mnoge djevojke rade sve vježbe polako, bez opterećenja, tako da se ni u kom slučaju ne znoje, ne rumenilo, ne kvare kosu ... i služi loš primjer za druge djevojke. Ovi treninzi ne daju efekta, potrebno je da se uključe u opipljiv trud! Stoga, prihvatite činjenicu da znojenje dok radite out, to je normalno, što je još važnije, što je pokazatelj dovoljno opterećenja.
- "Ali ti u pravu!" Neki ljudi imaju tendenciju da se sve i uvijek poklanja svoje vrijedne savjete. Vjerujte mi, ima trenera, a ako ste vlasnik niko ne ide, ljudi daju komentare samo ružan. U ekstremnim slučajevima, možete pristupiti trener i zamoli ga da pomogne osobi koja nije u stanju da se nosi.
- "Treneru, da li ste sigurni da je moja pretplata je istekla?" Podijeli tokom treninga sa njihovim privatnim problemima, preusmjeravanja trener, vrlo ružno, i sedimenta iz takvih skandala će ostati sve prisutne. Sve tekuće probleme treba rješavati ili na klasu, ili nakon, ali ne i za vrijeme.
- "Oh, zaboravio sam da ponovo isključite telefon!" Posebno kao što zaboravnost ometa nastavu poput joge, gdje vam je potrebno da se opustite i osjetiti mir. Ako vaš telefon, a zatim proizvodi trilera, to može djelovati sve kul mi na živce, a vi ćete biti vrlo neugodno.
- "Ovi kratki šorc i transparentnim vrhu tako da sam go!" Previše otvoreno oblačenje u teretani, možete ih napraviti sve muški dio (oni se gleda), čitav ženski dio (su te osude) i svako malo ometen sebe spoticanja na stavove drugih.
- "Neka glasnije ... i sad mirnije ..." Ljudi koji tu i tamo pronaći greška sa kvalitetom, obim muzike na strašno akt na okolne živce. Ako vam se ne sviđa muziku, možete snimati svoj pogon i ponuditi ga treneru.
- "Zašto prikupljati kosu prije treninga? Ja ću ići s njom! " Lepršaju kose, posebno ako su jako dugo i ako imaju da odustane od imovine će biti neugodno za ljude koji su na vežbača i na podu. Osim toga, u takvom kosa brže nego Mara, i na kraju vježbe izgleda vrlo neuredan. To je najbolje da se prikupe kosu u pletenicu.
Ovih 10 načina da zabrljam obuku sebi i drugima rade besprijekorno. Ako ipak želite da ostavite dobar utisak o vama, takvim situacijama treba izbjegavati.
Video: 9 neprijatno greške koje žene da pokvari svoj život. Satya Das. 12/16/15
Udio u društvenim mrežama:
Povezani
- Kako da biste dobili osloboditi od miris znoja u cipelama?
- Kako oprati mrlje od znoja?
- Kako napraviti dezodorans kod kuće?
- Standard znači miris znoja: prouči sve finese i nijanse
- Mnoštvo dezodoransa od Vichy - učiniti vaš izbor!
- Dezodoransi na brenda Amway - dobru zaštitu od znoja za muškarce i žene
- Nježnost i lakoća s dezodoransa Nivea "efekat prah"
- Garnier - pouzdanu zaštitu od znoja
- Old Spice dezodorans za muškarce - zaštita od znoja najviše klase
- Dezodoransi dove - pouzdanu zaštitu i balzam
- Spirits escentric molekula
- Dezodorans antiperspirant
- Dezodorans za stopala
- Agent Provocateur fatale pink
- Elipsa duhovi
- Duhovi klime
- Duhovi "Crvena Moskva"